جراحی لثه



 


 

جراحی لثه به منظور درمان بیماری های لثه مانند َپریودنتیت و التهب لثه، جراحی فلپ، جراحی پیوند لثه و کاهش لثه انجام می شود. این جراحی میتواند به بهبود سلامت دهان و دندان ، کاهش خطر از دست دادن دندان و حفظ لبخندی زیبا کمک کند. جراحی لثه تحت بیهوشی انجام می شود. درد جراحی لثه تا 48 ساعت کاهش میابد. توسط دندانپزشک متخصص پریودنتیست انجام میشود.




 
جراحی لثه چیست

 


 


 


 


 


 
جراحی لثه روشی برای درمان بیماری های لثه، بیماری های نهفته که باعث لق شدن و از دست رفتن دندان می شود، تحلیل لثه، قرار دادن ایمپلنت و حفظ سلامت دهان و دندان است. در این نوع جراحی، بافت های آسیب دیده لثه برداشته می شود و استخوان فک و دندانها تمیز می شوند. دارای انواع مختلفی از جمله ژنژیوکتومی، جراحی فلپ و پیوند لثه می باشد. جراحی لثه توسط متخصص لثه (پریودنتیست) صورت می گیرد. هزینه آن بستگی به نوع جراحی و مشکلات لثه دارد که حدودا بین ۲ تا ۶ میلیون می باشد. اگر فکر می‌کنید که به جراحی لثه نیاز دارید و یا قرار است به زودی برای این درمان به دندانپزشکی مراجعه کنید، تا انتهای این مقاله با دندانپزشکی تخصصی آمیتیس همراه باشید تا به همه سوالات شما پاسخ دهیم.   اگر تمایل دارید تا جراحی لثه خود را در یکی از بهترین و مدرن ترین مراکز دندانپزشکی تهران و در محیطی متفاوت و با متخصصین به نام انجام بدهید می توانید با مرکز دندانپزشکی آمیتیس در ارتباط بوده و بعد از اطلاع از ویژگی های مجموعه تصمیم خود را بگیرید. همچنین ما سعی کرده ایم در کنار نمونه کارها ، فیلم های مربوطه را نیز جهت اطمینان شما از کیفیت خدمات این مرکز در سایت قرار دهیم.

 


 


 

دلایل مهم جراحی لثه


 


 

هدف از عمل جراحی لثه می تواند موارد مربوط به درمان عفونت، درمان بافت استخوانی و یا اهداف زیبایی باشد. در واقع بیشترین دلایل جراحی لثه مربوط به فراهم کردن شرایط درمان های دیگر، مثل جراحی لثه تحلیل رفته، جراحی لثه برای کامپوزیت دندان ونیر، جراحی لثه برای روکش دندان و یا جراحی لثه برای کشیدن دندان است.


 

با این همه اهداف زیبایی تنها کاربردهای جراحی لثه نیستند. بیشترین مواردی که علت جراحی لثه هستند، نیاز به درمان جدی بافت پریودنتال و یا استخوانی فک است. مثلا در لیفت سینوس برای ایمپلنت دندان، چاره‌ای جز جراحی لثه جهت دسترسی به بافت استخوانی وجود ندارد.


 

مهمترین نشانه های بیماری لثه ها شامل این موارد می شود:


 

التهاب، قرمزی و یا تیره شدن رنگ لثه


 

ایجاد درد و حساسیت در لثه ها


 

بوی بد یا طعم نامطبوع دهان


 

وجود تورم روی لثه ها


 

پسروی لثه از اطراف دندان یا نمایان شدن ریشه ها


 

ایجاد زاویه یا فاصله میان دندان ها، لقی آن ها و تغییر در تماس آن ها


 

خونریزی



مراقبت های بعد از جراحی لثه برای کاهش عوارض


 

مراقبت های بعد از جراحی لثه


 

حسن بهبودی بعد از جراحی لثه بیماران یکی از چالش های دندانپزشکان متخصص پریودنتیست است. برای این کار، باید نکات خاصی مد نظر قرار بگیرند:


 

بهبود نسبی لثه جراحی شده می تواند تا دو هفته به درازا بکشد. در طول این مدت، باید با لثه ها مدارا کرد. حتی المقدور در تمام این مدت، خصوصا هفته اول از مصرف مواد خوراکی سفت و جویدنی، بسیار سرد یا داغ، خوراکی هایی که باقی مانده آن ها در میان درزهای دندان یا زخم گیر می کند و یا غذاها و نوشیدنی های اسید (مثل نوشابه های گازدار) خودداری کنید.


 

مصرف هرگونه ماده رقیق کننده خون ممنوع است. علاوه بر الکل و دخانیات، مسکن های استروئیدی هم در بهبود زخم اختلال ایجاد می کنند.


 

در صورتی که بخیه های شما زیاد و گسترده باشند، امکان دارد در باز کردن کامل دهان خود یا تکلم دچار مشکل شوید. در این حالت، به خود فشار وارد نیاورده و تا بهبودی کامل با شرایط مدارا کنید.




 


 


 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *